Vagonų remontas

Per daugelį nuosavo krovininių geležinkelio vagonų parko valdymo metų UAB „Railana“ sukaupė daug techninės nuosavų vagonų priežiūros, eksploatavimo ir remonto organizavimo patirties. Šiuo metu bendrovė organizuoja ne tik savo vagonų parko remonto darbus, o taip pat teikia aukštos kokybės remonto organizavimo paslaugas  kompanijoms, turinčioms nuosavus vagonų parkus. Baltijos šalių depuose teikiamos einamojo, planinio depinio ir kapitalinio depinio remonto paslaugos. Visų vagonų remonto depų darbuotojai yra aukštos kvalifikacijos specialistai, turintys tai patvirtinančius kvalifikacijos liudijimus, diplomus ir sertifikatus.

Puikiai suprasdama vagonų remonto organizavimo specifiką UAB „Railana“ kaupia ir nuolat atnaujina naudotų  krovininių geležinkelio vagonų detalių atsargas (pvz.: šoniniai rėmai vagono vežimėliui 18-100, linginės sijos vagono vežimėliui 18-100, automatinės sankabos CA-3, aširačiai su įvairaus storio ratlankiais). Tai leidžia atlikti planinio pobūdžio remonto darbus per trumpiausius terminus.

Teikiame visų krovininių geležinkelio vagonų remonto ir techninės priežiūros paslaugas:
 
  einamasis krovininių geležinkelio vagonų remontas;
 
  planinis depinis krovininių geležinkelio vagonų remontas;
 
  kapitalinis depinis krovininių geležinkelio vagonų remontas;
 
  geležinkelio vagonų plovimas, garinimas;
 
  cisterninių vagonų hidrauliniai bandymai;
 
  geležinkelio vagonų kėbulo dažymas;
 
  atsarginių dalių tiekimas.
 
Tiekiame krovininių geležinkelio vagonų atsargines dalis:
 
  naudotus aširačius, kurių ratlankių storis nuo 30 iki 70 mm;
 
  įvairių metų gamybos naudotas lingines sijas vagono vežimėliui 18-100;
 
  įvairių metų gamybos naudotus šoninius rėmus vagono vežimėliui 18-100.
 
Darni bendrovės UAB „Railana“ komanda – patyrę profesionalai. UAB „Railana“ daugelį metų valdo nuosavą krovininių geležinkelio vagonų parką, todėl žino savo klientų poreikius ir ypatybes. Išskirtinis dėmesys kiekvienam užsakovui, kokybiškas nustatytų tikslų vykdymas ir geležinkelio vagonų dalių atsargos garantuoja bendrovei „Railana“ sėkmę šioje srityje.